Zimne patery:
- tortille kolorowe z kurczaka, z łososia, z szynką
- tymbaliki drobiowe z dodatkiem świerzych warzyw
- śledzie w dwóch odsłonach
- sakiewki wieprzowe w sosie chrzanowo maślanym z kiełkami
- terrina drobiowa
Sałatka
-mix sałat z krabami w sosie winegret, meksykańska z kurczakiem z pestkami dyni
Gorące dania:
- zupa gulaszowa z muszelkami
- dewolaj z masełkiem i świerzą pietruszką
- grawiera wieprzowa z sosem grzybowym
- kluski śląskie
- bukiet surówek
Dania serwowane w podgrzewaczach:
- sakiewki noworoczne w sosie chrzanowym
- roladki z serkiem i szpinakiem w sosie dyniowym
Pozostałe
- rogal wieprzowy
- eskalopki wieprzowe
- ćwiartka z kurczaka faszerowana pomidorami szuszonymi
- kluski szare z boczkiem i serem
- krokiety z pieczarką
- czerwony barszcz
- pizzerynki
- ziemniaki zapiekane w ziołach
- buraki glazurowane w sosie malinowym
Stół kawowy:
- kawa, herbata dodatki
- ciasta
- soki owocowe
- woda z cytryną
- napoje gazowe
Alkochol we własym zakresie.